Haberler

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜLTÜR'LÜ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜLTÜR'LÜ maske



Kocaelide’ki Tek Türkiye Birincisi Kültür’den!

Başiskele’de kurulduğumuz yıldan itibaren çok önemli başarılara imza atan okulumuz 2021 Liseye Geçiş Sınavı’nda da farkını ortaya koydu. 30 Haziran’da açıklanan sınav sonuçlarına göre Elif SEÇKİN tüm soruları doğru cevaplayarak Kocaeli’deki tek 500 tam puanı almayı başardı. Bilgili Kültür Okulları olarak son 5 yılda gerçekleştirilen Liseye Giriş Sınavlarında toplam 6 Türkiye Birincisi çıkartarak kırılması zor bir rekora daha imza attık.


Ayrıca 68 Öğrencimizin 60’ı en az bir dersten Tüm Sorulara Doğru Yanıt vererek başka bir başarıya daha imza attılar. Yine aynı sınavda 14 öğrencimiz %1’lik, 22 öğrencimiz %3’lük dilime girmeyi başarırken, 36 öğrencimiz ise %5’lik dilime girerek büyük başarı elde ettiler. Okul genelinde ise öğrencilerimizin %93’ü nitelikli okullara girmeye hak kazandılar. 


Pandemi Bizi Durduramadı!

Uzaktan Eğitim ile sınava hazırlanan öğrencilerimize hiç bir eksiklik hissettirmeden çalışmalarına devam ettik. Özel interaktif sistemler ile hem online hem de offline eğitimde çığır açarak yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Online Seminerler, Rehberlik Desteği, Dijital Eğitim Platformları ile öğrencilerimizi LGS'ye eksiksiz bir şekilde hazırlayarak bu başarının oluşmasını sağladık.


2021 LGS'de gösterdiği başarıda Gayretleri için Öğrencilerimize, Üstün Özverileri için Öğretmenlerimize ve Sonsuz Destekleri için Velilerimize teşekkür ederiz.


Kültür'lü Olan Kazanır!